Ålandsbanken

"Ålandsbanken havde allerede en høj medarbejdertilfredshed, men ønskede at give motivationen og arbejdsglæden et ekstra løft i hele virksomheden."

Højt medarbejderengagement kræver konsistens

Ålandsbanken havde allerede en høj medarbejdertilfredshed, men ønskede at give motivationen og arbejdsglæden et ekstra løft i hele virksomheden. Men med cirka 700 medarbejdere fordelt på mange afdelinger, var det nødvendigt at undersøge afdelingerne for efterfølgende at udvikle handlingsplaner, med formål at sikre tilfredsheden fremover.

Derfor startede man med en Medarbejderundersøgelse, der kortlagde potentialet og udfordringerne i de respektive afdelinger. Herefter lavede man en workshop i alle afdelinger, hvor ledelse og medarbejdere i fællesskab udviklede en strategi for, hvordan man kunne opnå større engagement.

Den største udfordring var dog at følge de gode idéer til dørs på tværs af de mange afdelinger. Derfor valgte Ålandsbanken at benytte Rambøll Action Monitor, et IT-system udviklet til at drive forandringsprocesser, hvormed den centrale HR-enhed kunne følge implementeringen i samtlige afdelinger på samme tid og således løfte engagementet afdeling for afdeling.

Bliv kontaktet

Vil du gerne vide, hvordan vi kan hjælpe dig? Eller vil du gerne, at vi tager et møde om en forestående opgave? Skriv til os i formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakt os for en uforpligtende snak på tlf: +45 5161 4000.