Brand Factory Group

"I stedet for at vente på problemer voksede sig større, foretog Rambøll en systematisk kortlægning af potentielle konfliktområder."

Kortlægning af kulturelle udfordringer

At gennemføre en fusion er altid en udfordring. Det kræver, at man hjælper alle medarbejdere med at håndtere ændringerne på en måde, så flere kulturer med tiden kan blive til en.

Brand Factory Group er resultatet af en ambitiøs fusion med to virksomheder i reklamebranchen. Helt fra starten var ledelsen bevidst om, at mødet mellem forskellige arbejdsgange og virksomhedskulturer sjældent er gnidningsfrit, og derfor valgte man Rambøll til at undersøge, hvordan medarbejderne oplevede de mange små og store forandringer, mens de fandt sted.

Så i stedet for at vente på, at eventuelle problemer voksede sig store, foretog man en systematisk kortlægning af potentielle konfliktområder, så ledelsen kunne løse problemerne, mens de var små – og måske helt undgå, at de at opstod – og så to forskellige virksomhedskulturer med tiden kunne blive til én.

Bliv kontaktet

Vil du gerne vide, hvordan vi kan hjælpe dig? Eller vil du gerne, at vi tager et møde om en forestående opgave? Skriv til os i formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakt os for en uforpligtende snak på tlf: +45 5161 4000.