Computas

"Undersøgelserne var et vigtig ledelsesredskab hos Computas for at fastholde medarbejdere."

Når medarbejderne er de vigtigste mennesker i virksomheden

Computas er en IT-virksomhed, hvor hele forretningen er baseret på medarbejdernes viden og dygtighed. Dermed er det altafgørende at tiltrække de rigtige folk og samtidig skabe en arbejdsplads med tilstrækkeligt store udfordringer og høj trivsel for at kunne fastholde medarbejderne og deres værdifulde kompetencer.

Med andre ord er medarbejderundersøgelser et ekstremt vigtigt ledelsesredskab hos Computas, og af samme grund har man valgt Rambøll som samarbejdspartner for at få de mest præcise data og dermed de mest brugbare indsigter.

Udover Medarbejderundersøgelser har Computas også brugt Rambøll til målrettede Kundeundersøgelser. Computas kundekreds består af en række større kunder, som man ønsker at fastholde over længere tid, og dermed bliver viden om den enkelte kundes behov og aktuelle tilfredshed ekstra vigtigt.

Bliv kontaktet

Vil du gerne vide, hvordan vi kan hjælpe dig? Eller vil du gerne, at vi tager et møde om en forestående opgave? Skriv til os i formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakt os for en uforpligtende snak på tlf: +45 5161 4000.