DSB

"DSB valgte en tilgang, hvor alle medarbejdere blev hørt, alle data analyseret og alle forbedringstiltag implementeret ud i alle hjørner af virksomheden."

Det skal være en fornøjelse at tage toget - også for medarbejderne

Hvert år gennemfører DSB en stor trivselsundersøgelse blandt sine godt 7.000 medarbejdere sammen med den lovpligtige Arbejdspladsvurdering (APV). Ambitionen er med andre ord højere end blot at leve op til loven – DSB vil også være en moderne og attraktiv arbejdsplads med høj trivsel.

Derfor følger man op på trivselsundersøgelsen med en række målrettede tiltag. For eksempel resultatpræsentationer og dialog om opfølgningsaktiviteter, som udmønter sig i centrale aktiviteter og kvalificering af processen lokalt.

Lokalt arbejdes der med Rambølls handleplansværktøj til opfølgning på flerstrengede handlingsplaner, hvor mange aktører og faggrupper er involveret over længere tid.

Kort sagt har DSB valgt en systematisk og professionel tilgang til bedre trivsel blandt sine mange medarbejdere. En tilgang, hvor alle bliver hørt, alle data analyseret og alle forbedringstiltag implementeret ud i alle hjørner af virksomheden med sparring fra Rambøll.

Bliv kontaktet

Vil du gerne vide, hvordan vi kan hjælpe dig med en lignende løsning? Så ring eller skriv til Søren Wæhrens, som er en af vores eksperter og medansvarlig på DSB-casen.

Du kan også udfylde formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Søren Wæhrens:

Mail: swae@ramboll.com
Tlf: +45 51611430

Vi anvender Cookies

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og give os statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs vores opdaterede Privatlivspolitik.