Glade medarbejdere er gode medarbejdere

 

Glade medarbejdere er gode medarbejdere

Kommunen ville have mere tilfredse medarbejdere, bedre ledere og dermed styrke løsningen af kommunens kerneopgave. Derfor valgte Furesø Kommune at trække på Rambølls store erfaring med kommunale HR-målinger, da trivslen skulle løftes blandt kommunens mange medarbejdere. For at nå hele vejen rundt nøjedes man ikke kun med en Trivselsundersøgelse, men supplerede med en 360 graders ledelsesevaluering og fik således et endnu mere nuanceret billede af organisationens tilstand.

I samme ånd arrangerede man en række arbejdsmiljødage, hvor bådeledere, arbejdsmiljørepræsentanter og tillidsfolk sad med ved bordet, da undersøgelsens indsigter skulle udmøntes i konkrete tiltag.

Med andre ord et godt eksempel på en udviklingsproces, der involverer organisationens forskellige niveauer fra start til slut og dermed skaber det fælles ejerskab over processen, som er nøglen til bæredygtige udviklingstiltag.

Læs mere om casen her.

 

Lad os hjælpe dig

Vil du gerne vide, hvordan vi kan hjælpe dig? Eller vil du gerne, at vi tager et møde om en forestående opgave? Skriv til os i formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakt os for en uforpligtende snak på tlf: +45 5161 4000.

 

 

Vi anvender Cookies

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs vores opdaterede Privatlivspolitik.