Nemko

"En målrettet proces, hvor Nemko trak på adskillige Rambøll-kompetencer."

Fælles retning på tværs af landegrænser

Når en virksomhed er spredt ud over 10 lande og 3 kontinenter, er der brug for systematisk videnindsamling for at kunne agere som én stærk organisation på tværs af grænser. Nemko står for Norges Elektriske Materiellkontroll og startede som en rent norsk virksomhed tilbage i 1933. Siden dengang er Nemko vokset ud over alle grænser, bogstaveligt talt, og servicerer i dag kunder over hele verden.

En af nøglerne til at kunne fortsætte denne vækst er omhyggelige undersøgelser af både kunder og medarbejdere i de respektive markeder – god forretningsførelse og god ledelse er ikke det samme i for eksempel Sydkorea, som det er i Norge.

Sammen med Rambøll har Nemko således kortlagt potentialer og udfordringer, marked for marked, og udviklet en sammenhængende strategi på overordnet niveau og styrket den med strategier for HR og CRM på markedsniveau. Med andre ord en målrettet proces, hvor Nemko trak på flere forskellige Rambøll-kompetencer undervejs.

Resultatet er motiverede medarbejdere, der præsterer, uanset om de sidder i Seoul eller i Oslo, samt sunde kunderelationer over hele verden.

Bliv kontaktet

Vil du gerne vide, hvordan vi kan hjælpe dig? Eller vil du gerne, at vi tager et møde om en forestående opgave? Skriv til os i formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakt os for en uforpligtende snak på tlf: +45 5161 4000.