Würth Industri

"Indsigterne fra Rambølls kundeundersøgelse gjorde det muligt at udnytte de stærke sider og rette op på de mindre stærke."

Med kunden til råds

Alle mister en kunde engang imellem. Men når flere kunder vælger at gå en anden vej, er der grund til systematisk selvransagelse – kort sagt en kundeundersøgelse. Dette var situationen for Würth Industri Danmark efter en større transformation af virksomheden.

Sammen med Rambøll undersøgte man derfor, hvordan eksisterende kunder faktisk oplevede at være kunde hos Würth Industri Danmark. Indsigterne herfra gjorde det muligt at udnytte de stærke sider og rette op på de mindre stærke. Og ikke nok med det: Indsigterne blev også omsat til en mere offensiv tilgang, der skal udvikle samarbejdet med den enkelte kunde og altså ikke kun give et øjebliksbillede.

I forlængelse af Kundeundersøgelsen besluttede man at følge op med en Medarbejderundersøgelse. Målet var at få indblik i, hvordan man kan optimere organisationen og give medarbejderne de bedste forudsætninger for at leve op til de ønsker og behov hos kunderne, som Kundeundersøgelsen havde afdækket.

Würth Industri Danmark står i dag både med en solid forståelse af kundernes forskellige behov, og en organisation, der er gearet til at møde dem.

Bliv kontaktet

Vil du gerne vide, hvordan vi kan hjælpe dig? Eller vil du gerne, at vi tager et møde om en forestående opgave? Skriv til os i formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakt os for en uforpligtende snak på tlf: +45 5161 4000.