VI KLÆDER LEDERE PÅ TIL AT SKABE POSITIV OG VARIG FORANDRING:

Om Rambøll Results

Rambøll Results er en fællesbetegnelse for de Rambøll-ydelser, der baserer sig på indsamling og formidling af data, der kan skabe handling og resultater. For eksempel:

  • Medarbejderundersøgelser
  • Kundeundersøgelser
  • Ledelsesevalueringer
  • Markedsundersøgelser
  • Arbejdspladsevalueringer (APV)
  • Entry- og exit undersøgelser
  • Og ikke mindst: Den teknologi, der gør det hele muligt.

Vi klæder ledere på til at skabe positiv og varig forandring

Vores kunder ringer til os, når de skal bruge en data- og indsigtsleverandør, der klæder ledelsen på til at træffe de rigtige beslutninger. Også på den lange bane. Dette er ofte komplekst, og derfor tilbyder vores konsulenter dig løbende sparring og tilpasning til den virkelighed, du skal navigere i. Eller som vi siger hos Rambøll: ”We thrive in complexity, so you don’t have to”.

 

Én kontaktperson – hundredevis af eksperter

Som kunde får du én kontaktperson. Men du skal vide, at vi har 120 dedikerede specialister alene inden for survey-området med base i Aarhus, København, Oslo og Stockholm. Fælles for dem alle er, at de først er tilfredse, når kunden er tilfreds, og tallene passer. Det lyder måske som noget, du også har hørt andre steder, men i Rambøll er dette selve kernen i vores virksomheds-DNA – bare prøv os af! I Rambøll Gruppen er vi i alt 16.500 medarbejdere fordelt på 35 lande og stolte af at kunne kalde os blandt Europas førende videnrådgivere. Se mere på ramboll.com.

Førende på teknologi

Vores arbejde er drevet af viden og erfaring, men ikke kun det: Innovative IT-løsninger er en vigtig del af det, der adskiller os fra konkurrenterne. Som kunde vil du opleve dette ved, at alt virker nemt og intuitivt. Vores løsninger automatiserer arbejdsgange, der normalt er tidskrævende, ligesom det er let at integrere med andre systemer. Apropos integration gør vi meget ud af at skabe unikke løsninger baseret på faste gennemtestede modeller. Du kan sammenligne det med byggeklodser: Klodsen er den samme, men mulighederne er uendelige.

 

Førende på datasikkerhed

Hvert år håndterer vores systemer mere end 1 million spørgeskemaundersøgelser. Det betyder, at vi går ualmindeligt meget op i sikker drift og bruger blandt andet en ekstern partner (PwC) til løbende revision af vores IT-sikkerhed. Kort sagt: Vi har styr på sikkerheden, så vores kunder i stedet kan koncentrere sig om at passe deres forretning.

 

 

Det er os med SurveyXact

Hvis du har besvaret et spørgeskema, er der stor sandsynlighed for, at du har gjort det i SurveyXact. SurveyXact er Rambølls gør-det-selv målingsværktøj og et af de mest anvendte i hele Skandinavien.

Men nok om os. Ring eller skriv, så vi kan lære hinanden at kende og finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig og din organisation.

Kontakt en af vores konsulenter