Arbejdspladsvurdering/APV

Den lovpligtige kortlægning af fysisk og psykisk arbejdsmiljø (APV) kan ske på forskellige måder. Hos Rambøll anbefaler vi en spørgeskemabaseret arbejdspladsvurdering, fordi det giver det bedste grundlag for en systematisk og grundig kortlægning, samtidig med det er nemt at følge op på bagefter.


En gennemtestet APV, der passer til alle

Vi anvender et enkelt, kort og gennemprøvet spørgeskema, der både afdækker fysiske og psykiske aspekter ved arbejdsmiljøet, ligesom vores spørgeskema kan anvendes til alle typer og størrelser af arbejdspladser.

 

Målet er en bedre arbejdsplads – der giver bedre resultater

Vi rapporterer APV’ens resultater letforståeligt og handlingsorienteret. Eksempelvis kobler vi svarene til hver enkelt person, der oplever problemer med det fysiske arbejdsmiljø – for eksempel for meget støj eller for lidt ventilation – hvorefter I nemt kan følge op og afhjælpe de konkrete problemer.


Målet er, at I kan sætte ind på alle de områder, hvor der er brug for det og således skabe en bedre arbejdsplads – og bedre resultater. Glade og velfungerende medarbejdere præsterer ganske enkelt bedre.

Læs mere om vores relaterede ydelser

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig:

Søren Wæhrens:

Senior konsulent
Tlf: +45 5161 1430
Mail:swae@ramboll.com

Michael Bork:

Senior konsulent
Tlf: +45 5161 1934
Mail: mbo@ramboll.com

Vi anvender Cookies

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs vores opdaterede Privatlivspolitik.