Ledelsesevalueringer

 

Ledelsesudøvelsen er et omdrejningspunkt i enhver organisation. Ledelse skal opfattes som et potentiale. Hvis det udnyttes optimalt, kan god ledelse løfte hele virksomheden markant, hvorimod utilstrækkelig fokus på god ledelse påvirker hele organisationen negativt. 

Med en 360 graders ledelsesevaluering fra Rambøll kan både den enkelte leder og ledergruppen som helhed blive mere bevidst om sin performance og få indsigt i, hvad der skal til for at forbedre den – til gavn for hele virksomheden.

 

 

 

 

 

 

Kom hele vejen rundt om lederen

 

En præcis ledelsesevaluering kræver, at lederens performance bliver belyst fra alle relevante vinkler. Vores evaluering undersøger derfor synet på den enkelte leder hos medarbejderne, hos ledere på samme niveau, hos topledelsen og hos lederen selv.

På denne måde skaber vi det fulde overblik over lederens indsats og dermed hvilke områder, der kan optimeres fremadrettet.

Det er ikke lederne, vi undersøger.

- Det er din virksomhed​

 

Ledelsesevaluering er ikke kun en test af den enkelte leder. Det er nærmere hele virksomheden, vi undersøger, og målet er at nå frem til en styrkelse af forretningen gennem (endnu) bedre ledelse.

Af samme grund følger vi op på evalueringen med samlede rapporter for hele ledergruppen og skaber dermed et godt udgangspunkt for, at lederne kan forløse deres udviklingspotentiale – både enkeltvis og som gruppe.

Læs mere om vores relaterede ydelser

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig:

Søren Wæhrens:

Senior konsulent
Tlf: +45 5161 1430
Mail:swae@ramboll.com

Michael Bork:

Senior konsulent
Tlf: +45 5161 1934
Mail: mbo@ramboll.com