Medarbejderundersøgelser

Rambøll er en af de førende leverandører af medarbejderundersøgelser i Skandinavien. Måske fordi det altid er vores mål, at undersøgelsen ikke bare leverer data og indsigt, men også sætter din organisation i stand til at udvikle sig. Kort sagt: Målinger er kun midlet – målet er positiv forandring.


Der er forskel på medarbejdere. Det skal der også være på medarbejderundersøgelser

En medarbejderundersøgelse er et vidt begreb – fuldstændig ligesom medarbejdere er det. Så ligesom der er forskel på medarbejderne i for eksempel en finansvirksomhed og medarbejderne i en kommune, skal der også være forskel på de måder, man laver medarbejderundersøgelser på. For hvis medarbejderne skal kunne relatere til undersøgelsen og dens resultater, er det altafgørende, at undersøgelsen fremstår relevant og tæt forbundet med hverdagen i virksomheden.

Hos Rambøll tager vi derfor udgangspunkt i gennemtestede og kvalitetssikrede metoder og værktøjer, som vi derefter kan tilpasse til jer. Vores metoder giver større pålidelighed og mulighed for benchmarking – tilpasningen af dem sikrer, at undersøgelsen passer til netop jeres organisation.

 
Vi måler ikke for at måle. Vi gør det for at udvikle

Hos Rambøll opfatter vi medarbejderundersøgelser som et udviklingsværktøj. Gennem en grundig og professionel undersøgelse skal din organisation således nå frem til en konkret forståelse af, hvad der motiverer jeres medarbejdere til at yde deres bedste for virksomheden.

Læs mere om vores relaterede ydelser

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig:

Søren Wæhrens:

Senior konsulent
Tlf: +45 5161 1430
Mail:swae@ramboll.com

Michael Bork:

Senior konsulent
Tlf: +45 5161 1934
Mail: mbo@ramboll.com

Vi anvender Cookies

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs vores opdaterede Privatlivspolitik.