Puls- og opfølgende undersøgelser

Flere og flere virksomheder vælger at måle oftere end tidligere, så man hele tiden har den relevante viden. Hos Rambøll kan vi hjælpe dig med mindre undersøgelser af særligt vigtige KPI’er, her og nu. I må aldrig løbe tør for viden.


Tag pulsen på din virksomhed – ofte

Der vil typisk være indsatsområder, som du har brug for at monitorere mere kontinuerligt end andre. Rambølls Pulsmålinger er udviklet til dette formål, så du for eksempel kan følge med i, hvordan I klarer jer i forhold til konkrete målsætninger og justere indsatsen løbende, hvis det er nødvendigt. Hos Rambøll oplever vi dette som en trend på tværs af brancher og står klar med den IT, der kan løfte nu- og fremtidens stigende fokus på datagenereret indsigt.

 

Har I flyttet jer? Find ud af det med en opfølgende undersøgelse

Når I har gennemført en større medarbejderundersøgelse og iværksat de relevante udviklingstiltag, vil der ofte være brug for at følge op på indsatsen. Dette kan gøres med en ny undersøgelse i samme skala eller ved hjælp af en mindre målrettet undersøgelse, der stiller skarpt på udvalgte KPI’er. Denne undersøgelse kan I lave sammen med os, men I kan også få direkte adgang til undersøgelsesværktøjet og lave den selv – eventuelt af flere omgange og følge udviklingen løbende.

Læs mere om vores relaterede ydelser

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig:

Søren Wæhrens:

Senior konsulent
Tlf: +45 5161 1430
Mail:swae@ramboll.com

Michael Bork:

Senior konsulent
Tlf: +45 5161 1934
Mail: mbo@ramboll.com

Vi anvender Cookies

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs vores opdaterede Privatlivspolitik.