KPI Dashboards

Den rigtige viden til de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt. Så enkelt kan Rambølls Dashboard faktisk beskrives. Men læs endelig videre, hvis du vil høre mere om en af vores nyeste og mest efterspurgte løsninger til en verden, der stiller højere og højere krav til digitalisering og real-time-rapportering.


Slut med ”Havde vi bare vidst noget før…”

Løbende målinger kan være et godt værktøj i virksomhedens daglige drift. Men ofte går der for lang tid, fra målingen er gennemført, til resultaterne når ud i organisationen. Det betyder, at I mister momentum og mulighed for at handle hurtigt. Men med vores Dashboard, der viser live data på en enkel og overskuelig måde, har beslutningstagerne altid opdateret viden om, hvordan I performer.

 

Fokus på need-to-know – og ikke alt mulig andet

Ofte har man som strategisk beslutningstager brug for en anden viden end den, man har brug for som leder eller medarbejder tæt på kunderne. Derfor differentierer vi datavisninger, så det passer til den, der skal bruge de pågældende data. Samtidig giver vores dashboards selvfølgelig mulighed for at grave sig længere ned i tallene og hente dybere viden, når det er nødvendigt.

Læs mere om vores relaterede ydelser